NEM

Wie wij zijn?

NEM is gespecialiseerd in Heat Recovery Steam Generators (HRSG´s) en Industrial & Utility Boilers. Door een HRSG in te zetten realiseren onze opdrachtgevers aanzienlijke rendementsverhogingen en minder CO2 uitstoot.

Bij NEM worden de boilers met al hun componenten niet alleen ontworpen tot in het kleinste detail, maar NEM begeleidt vaak ook de montage van de installatie ter plaatse. Daar komt veel bij kijken als je bedenkt dat het eindproduct wel dertig meter hoog, twaalf meter breed, zestig meter lang kan zijn en dan ook nog ongeveer drieduizend ton kan wegen.

NEM heeft in Nederland twee verschillende vestigingen in Zoeterwoude en in Hengelo. Daarnaast hebben we kantoren in Amerika, Dubai en Duitsland en een productie faciliteit in Egypte. In totaal hebben wij ongeveer 600 medewerkers.

Daarom NEM

Onze klanten weten het al! Zij zetten NEM graag in op hun innovatieve en complexe producten. NEM biedt hun de kwaliteit en know-how die zij zoeken.

Ook onze engineers zullen het je graag bevestigen: bij NEM wordt gewerkt met complexe techniek. Geen standaard werk maar voor iedere opdrachtgever wordt de beste oplossing gezocht. Daarnaast kun je bij NEM je hart ophalen wanneer je geinteresseerd bent in een internationale carrière. Omdat we werken in multidisciplinaire teams is het ook belangrijk om meer te weten over de werksfeer bij NEM.

Complexe techniek

Door de jaren heen hebben we een behoorlijke technische know-how opgebouwd en onze klanten weten dat ze complexe vraagstukken bij ons neer kunnen leggen. Een HRSG die nog sneller opstart, een boiler in een aardbevingsgebied of een project met een solar toepassing... NEM heeft het allemaal gerealiseerd!

Internationaal

Onze opdrachtgevers zitten verspreid over de hele wereld. En onze boilers staan wereldwijd verspreid over meer dan 200 plants, van Amsterdam tot Singapore, van Pakistan tot Amerika.

Daarnaast kopen onze inkopers de benodigde materialen en componenten wereldwijd in. Bij de oplevering van een project ter plaatse moet je dan ook niet raar staan te kijken wanneer je met verschillende nationaliteiten te maken hebt. Vind jij het leuk om regelmatig contact te hebben met andere nationaliteiten en met enige regelmaat op reis te gaan om onze wereldwijde projecten te bezoeken dan ben je bij NEM aan het goede adres. Zo worden onze engineers ingezet voor begeleiding bij montage op locatie, onze inkopers bezoeken veelvuldig wereldwijd leveranciers en de sales afdeling gaat regelmatig langs bij onze internationale klanten.

Is jou interesse gewerkt en wil jij meer weten over werken bij NEM? Kijk dan op onze website: www.werkenbijnem.nl of neem contact op met onze recruiter Caroline Boom via caroline.boom@siemens.com of +3171 579 2690