Contact

Royal IHC
Postbus 204
3360 A Sliedrecht
Netherlands

www.ihcjobs.nl

Royal IHC

Innovate yourself @ the technology innovator

Jij bent niet bang om van de gebaande paden af te wijken? En jezelf te ontplooien bij een internationale speler? Jij wilt jezelf dagelijks uitdagen? En gaat tot het uiterste om je maximaal te ontwikkelen in je carrière? Dan schudden wij jou graag de hand.

 Wij zijn Koninklijke IHC. Wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Maar we gaan nog een stapje verder. Voor alle schepen die we bouwen, ontwikkelen we ook geavanceerd equipment en bieden we life cycle support. Ons materieel kom je overal ter wereld tegen: bij baggerwerkzaamheden in havens, bij de aanleg van nieuwe steden, bij het winnen van olie en gas op zee. Wie onze klantenkring bekijkt, ziet vooraanstaande baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore contractors en overheden. Verspreid over verschillende bedrijfslocaties in binnen- en buitenland zijn momenteel ruim 4.000 collega’s actief. En daar willen wij jou graag aan toevoegen!

Maximaal jezelf

Technologische innovatie zit in het DNA van al onze bedrijfsonderdelen. Werken bij IHC betekent dan ook werken bij ‘the technology innovator’. Bij ons bestaat je werkdag uit bouwen aan innovatieve oplossingen en grootse projecten. Vele tonnen staal zullen mede door jouw kennis en kunde tot leven komen. En opbloeien tot efficiënte schepen. We geven je de kans om alles uit jezelf te halen en groter te worden in je vak. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Net als ruimte om jezelf te ontwikkelen en de kans op doorstroming naar hogere functies. Bij ons ga je het maximale uit jezelf halen. En dat is een garantie!

 Welkom

Jij ziet jezelf wel werken bij een wereldmarktleider? Gaat persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg? En durft steeds weer verder te gaan dan de horizon? Kijk dan op www.ihcjobs.nl voor meer informatie over jouw mogelijkheden. Je vindt er onze vacatures, stagemogelijkheden, ervaringen van medewerkers en informatie over projecten. 

For internships and graduation projects please check our website: http://www.ihcjobs.nl/vacatures///page/1/dicipline/trainee-stage-afstuderen.html