SASJA Careers BV

SASJA careers is een bemiddelingsbureau voor technische mensen vanaf HBO tot en met PhD- niveau. Wij helpen zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste match.


Misschien denk je nu “Ik heb toch helemaal geen bureau nodig bij het vinden van een leuke baan?”. In de basis is dat natuurlijk waar: solliciteren kan theoretisch iedereen. Maar om je kansen op een (passende) nieuwe uitdaging te vergroten, kan SASJA careers echt het verschil maken!


Wanneer je solliciteert via SASJA careers, zullen wij jou begeleiden en samen met jou inventariseren wat het beste bij jou past. Hierbij kunnen wij kansen zien die je zelf niet voor mogelijk zou houden.
aarnaast bieden wij je alle hulp die je nodig hebt in het sollicitatieproces zelf om de kans op een “ja” zo groot mogelijk te maken.


Dit kunnen wij bieden door onze kennis van de techniek en van de bedrijven en onze jarenlange ervaring op de technische arbeidsmarkt. Hierdoor weten wij ook waar opdrachtgevers naar zoeken
en kijken in hun zoektocht naar de beste kandidaten.


Met jouw kennis en kunde, ambitie, persoonlijke voorkeuren en interesses proberen wij de juiste baan voor jou te vinden! Wil je een keer vrijblijvend sparren over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


SASJA careers
www.sasja-careers.nl
Peter van Neijenhof
088 850 67 77
peter@sasja-careers.nl