Contact

Demcon
Institutenweg 25
7521PH Enschede
Netherlands

+31 88 115 20 00

recruitment@demcon.nl

www.bethefuture.nl

Demcon

DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech systems, industrial systems en medical devices. 

DEMCON is een snel groeiende onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt. Als system supplier kan DEMCON de hele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie. In ruim twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de DEMCON Groep (met anno 2016 ruim 230 medewerkers).

Het hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en nevenvestigingen zijn er in Eindhoven, Amsterdam, Oldenzaal, Roden en Münster (D). DEMCON heeft wereldwijd klanten, van Nederland en Duitsland tot Azië en de VS.

Multidisciplinair

Mechatronica is het multidisciplinaire specialisme van DEMCON en dat betekent dat mechatronic systems engineering de centrale discipline is, het ‘mechatronisch geweten’ binnen DEMCON. Daarnaast zijn er sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van de klant

Productie kan DEMCON compleet verzorgen, van prototyping en productie-engineering tot inrichting van de supply chain en assemblage in eigen huis. Daarvoor beschikt DEMCON over de specialistische kennis, het internationale toelevernetwerk en de geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een uitgebreide cleanroom.

De ambitie van DEMCON is verder te groeien door nieuwe en uitdagende projecten op te pakken, nieuwe internationale markten te verkennen en de productie-expertise en -capaciteit verder uit te breiden.

DEMCON heeft zich van een bedrijf met Twentse roots ontwikkeld tot een Nederlandse onderneming met internationale reikwijdte. Voor junior en senior talent vanuit een diversiteit aan opleidingen, ervaringen en interesses biedt DEMCON een intellectueel uitdagende en sociaal boeiende werkomgeving.