Thales

Actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security is Thales Nederland met 1.800 medewerkers de topaanbieder van hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystemen voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group met 70.000 medewerkers in ruim 50 landen, waarvan 22.000 werkzaam in R&D en daarmee is Thales een van Europa's grootste elektronicabedrijven en heeft wereldwijd een uitermate sterke positie.

Buiten de vestiging in Hengelo kent Thales Nederland ook:

-          Thales Communications, gevestigd in Huizen. Zij richt zich met name op communicatiesystemen, -netwerken, warmtebeeldcamera's en nachtzichtkijkers voor militaire-, marine- en civiele toepassingen.

-          In Delft heeft Thales Nederland een eigen afdeling Research & Development op het gebied van radartechnologie en radarsystemen.

-          Thales Cryogenics, gevestigd te Eindhoven. Zij houden zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van koeling systemen.

Binnen Thales Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om je vanuit een technisch georiënteerde startfunctie verder te ontwikkelen. Als leidinggeven jouw ambitie is, is een functie als lijnmanager of programma manager een toekomstige mogelijkheid. Wil je ook andere vakgebieden leren kennen, dan word je misschien de brede generalist, die zich ook internationaal staande kan houden. Ga je liever de diepte in, dan biedt Thales de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot de specialist die op hoog niveau met (internationale) vakgenoten de technologie van de toekomst ontwikkelt.

Thales Nederland biedt startende technici met een resultaatgerichte en assertieve instelling en een flinke dosis samenwerkingszin volop uitdagingen om zich in de breedte dan wel in de diepte optimaal te ontplooien in een internationale omgeving!

Thales Nederland biedt daarnaast jaarlijks een keuze uit ruim 100 interessante stage- en afstudeeropdrachten, onder professionele begeleiding en met uitstekende faciliteiten.

Op www.thalescareers.nl  vind je alles over hoe het is om te werken bij Thales, filmpjes van medewerkers die vertellen over hun (loop)baan en ook vind je hier onze stage-/afstudeerplekken en vacatures.

En check onze Facebooksite voor de interessante en leukste nieuws updates: www.facebook.com/ThalesNederland