Dosign

‘’Over Dosign 

Sinds 1985 is Dosign actief in de techniek. Gestart in Rotterdam als ingenieursbureau en inmiddels uitgegroeid tot multidisciplinair dienstverlener binnen een breed speelveld. Naast het verbinden van Engineers aan opdrachtgevers in de techniek bieden wij ook een breed aanbod trainingen, opleidingen en cursussen.  

  

Opzoek naar een bijbaan in de techniek? 
Ben jij student aan een technische opleiding aan een hogeschool of universiteit? En lijkt het jou te gek om een bijbaan te hebben midden in de techniek? Bij Dosign Students vind je studentenbanen, zomerbanen en tijdelijke banen in onder andere engineering en r&d. De werkzaamheden kunnen variëren van het bijwerken van technische tekeningen tot meedenken in concept engineering, maar vast staat dat je bij een bedrijf in de techniek gaat werken. 

  

Opleiden en trainen van Engineers 

Opdrachtgevers en werkgevers staan te springen om goede technische vakmensen die kennis van zaken én knowhow van andere technische disciplines hebben. Zoek jij een technische opleiding om je breder te ontwikkelen in je vakgebied? Of wil je je juist specialiseren in een (andere) technische discipline? Bekijk dan het opleidingsaanbod en de vele mogelijkheden van Dosign Academy, het opleidingsinstituut van Dosign voor ambitieuze engineers! 

  

Opzoek naar een (bij)baan of stage in de techniek?  

Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 010- 477 01 01 en via e-mail: info@dosign.com  
Of neem een kijkje op onze site voor meer informatie: Dosign Students ‘’