Contact

TT-Engineering
Dokter Klinkertweg 26
8025 BS Zwolle
Netherlands

+31 53 482 23 80

info@tt-engineering.nl

www.tt-engineering.nl

TT-Engineering

Het ingenieursbureau dat ontwikkeling mogelijk maakt! 
TT-Engineering is een ingenieursbureau, gevestigd in Zwolle, Enschede en Arnhem. Binnen de branches aerospace, automotive, machinebouw en energietechniek heeft TT-Engineering een hoogwaardige klantenkring opgebouwd waarvoor kennis- en capaciteitsvraagstukken opgelost worden. Dit doet TT-Engineering door de inzet van technisch hoogopgeleide specialisten. 

Maakt ontwikkeling mogelijk
De slogan van TT-Engineering luidt: Maakt ontwikkeling mogelijk! Dit is onze visie richting onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze hoogopgeleide medewerkers krijgen volop de gelegenheid om zich te ontwikkelen. Zij doen werkervaring op door opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Passend bij hun persoonlijke capaciteiten en ambities volgen zij cursussen en opleidingen. Zo vinden zij hun weg naar succes.
De opdrachtgevers zijn gevestigd in binnen- en buitenland, hebben doorgaans een R&D-afdeling en zijn actief in de aerospace, automotive, machinebouw en energietechniek. Onze medewerkers bieden deze organisaties ondersteuning in het uitdenken en realiseren van technische projecten, waar innovatie en perfectie de hoogste prioriteit verdienen. Kennis- en capaciteitsvraagstukken worden opgelost. Op deze manier maakt TT-Engineering ook bij haar opdrachtgevers ontwikkeling mogelijk.

Aandacht en betrokkenheid
Het overgrote deel van onze medewerkers is in vaste dienst en heeft een hbo- of wo-opleiding. Bij de meeste opdrachtgevers werken onze engineers op projectbasis, ook met systeem. De vestiging in Zwolle heeft faciliteiten voor interne engineeringsactiviteiten.
TT-Engineering opereert in omgevingen met voortdurende veranderingen. Daarom stelt de onderneming zich ten doel de sfeer kleinschalig te houden. Korte verbindingslijnen tussen de afdelingen en mensen onderling en een informele omgang. Waardering voor elkaars werk en oog voor persoonlijke omstandigheden zorgen voor een plezierige werksfeer, waarin iedereen een goede bijdrage kan leveren aan het succes van TT-Engineering.

Wat kan TT-Engineering voor jou betekenen:
- Werken aan uitdagende projecten in de techniek in binnen- en buitenland;
- Verdere specialisatie door opleidingen en cursussen;
- Begeleiding door persoonlijke coach;
- Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je eigen kennis, kunde en ambitie;
- Zekerheid, een baan voor onbepaalde tijd;
- Regelmatig een ontmoetingsdag met andere TT’ers;
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.