Contact

Bilfinger Tebodin
Jan van Tinbergenstraat 101
7559 SP Hengelo
Netherlands

+31 88 996 70 05

annemarie.rossingh@bilfinger.com

tebodin.bilfinger.com

Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau en biedt opdrachtgevers wereldwijd onafhankelijke services op basis van de kennis en ervaring van 1.600 werknemers in de volgende marktgebieden: industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, energie en milieu.

Internationale carrières: Wij bieden een internationale dimensie aan jouw carrière. Je werkt in multi-nationale teams, in projecten in Nederland of in het buitenland. 

Persoonlijke ontwikkeling: De beste mensen maken het beste bedrijf. Wij bieden carrièrepaden die voortbouwen op jouw talent, in lijn met onze strategie. Je kunt je eigen pad op maat maken vanuit een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, met state-of-the-art technische, project- en people managementtrainingen.

Verantwoordelijkheid: We vragen je verantwoordelijkheid te nemen voor je werk, je projecten en je klanten. Om je verantwoordelijkheden te vervullen, krijg je de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen en heb je ruimte om te leren en te groeien in een wereld van mogelijkheden.

Mensen zijn de basis voor ons succes. Klanten, medewerkers, partners, stakeholders en vele andere mensen wiens leven we door ons werk willen verbeteren. Dichtbij de markten waarin onze klanten actief zijn en dichtbij hun projecten, waar wij persoonlijk bij betrokken zijn.

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om klanten de beste oplossingen en praktische expertise te bieden in een breed scala aan diensten, om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Mogelijkheden: Stage- en afstudeerplaatsen zijn mogelijk op bijna alle afdelingen binnen alle vestigingen. Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplaats bij Bilfinger Tebodin kijk dan voor ons trainee programma op /https://www.tebodin.bilfinger.com/careers/bilfinger-tebodin-traineeship-in-the-netherlands/

Wil je meer informatie of ben je enthousiast om bij ons te komen werken? Bekijk dan onze website

https://www.tebodin.bilfinger.com/careers/overview/

 

Wil je solliciteren, stuur dan je CV met motivatie naar Annemarie Rossingh (Corporate Recruiter). annemarie.rossingh@bilfinger.com.

Heb je nog vragen neem dan ook contact op met onze Corporate Recruiter.