Contact

CTS Engineering
Oosterveldsingel 1
7558 PJ Hengelo
Netherlands

+31 74 291 73 36

info@ctsengineering.nl

ctsengineering.nl

CTS Engineering

Maak kennis met CTS Engineering

Het is onze missie om je een vliegende start te geven in jouw carrière als werktuigbouwkundige. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen als starter. Dit met de zekerheid van een vast contract en persoonlijke begeleiding. Kies vanuit je dienstverband met CTS om ervaring op te doen door aan verschillende projecten te werken of ga voor een langdurig dienstverband bij één van onze opdrachtgevers. Wij bieden jou de juiste tools en kennis, zo begint jouw droomcarrière met onze professionele ondersteuning.

Welke functies?

Je vindt bij ons vacatures voor functies binnen de werktuigbouwkundige, elektrotechnische én industriële sector. Van werkvoorbereider, calculator of projectmanager tot mechanical, software of quality engineer. Het raakvlak met de techniek is hierbij leidend. Daar weten we bij CTS namelijk alles van, al ruim 25 jaar.

Groei in je loopbaan met CTS Kickstart

Heb je eenmaal je baan via ons gevonden, dan stopt onze begeleiding niet. Wij zijn tenslotte zuinig op technisch talent. Daarom blijven we investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Talenten benutten, gemotiveerde collega's, betere matches en een positieve flow voor al onze medewerkers, daar gaat het om. Meer hierover lees je in ons Kickstart programma.

Waarom werken met CTS?

  • CTS werkt vanuit de aanvraag van de opdrachtgever. Dus: concrete vacatures, geen loze beloftes
  • Met één sollicitatie verzekerd van rechtstreekse entrees bij de top werkgevers in de techniek
  • Focus op jouw ontwikkeling met het CTS KickStart budget
  • Een vaste contactpersoon met kennis van zaken
  • En altijd: afspraak is afspraak

Nieuwsgierig?

Je kunt natuurlijk vrijblijvend kennismaken! Joris, Ramon en Anne staan klaar om je meer informatie te geven. Bel of app naar 074-2917336 of kijk op www.ctsengineering.nl