Contact

Van Oord
Schaardijk 211
3063 NH Rotterdam
Netherlands

+31 88 826 85 99

sandra.dewaal@vanoord.com

Van Oord

Marine ingenuity
Van Oord is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind) met innovatieve oplossingen voor maritieme uitdagingen. Marine ingenuity, daar draait het om bij Van Oord. Met slechts twee woorden geven we kort en krachtig weer wat we doen, hoe we het doen en waarin wij ons onderscheiden. We zien onszelf als een gepassioneerde, toonaangevende en internationaal opererende waterbouwer die er altijd naar streeft om te excelleren in uitdagende omstandigheden: als het groot, complex, en bij voorkeur nog nooit eerder is gedaan.

 

Bij Van Oord heerst een cultuur van verantwoordelijkheid krijgen, nemen en dragen. Wij willen dat al onze mensen prettig, veilig en goed kunnen (samen)werken. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners proberen we een gezonde winst te behalen, maar altijd met respect voor elkaar en het milieu. We creëren een klimaat waarin onze werknemers veilig kunnen werken en altijd nieuwe mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen.

 

Een stage bij Van Oord
Vindingrijke studenten met een passie voor techniek en water bieden wij (inter)nationaal stage- en afstudeerplekken. Dit kan op een project in het buitenland, een project in Nederland of op een van onze kantoren in Nederland zijn. Stage lopen bij Van Oord betekent je theoretische kennis toepassen in een dynamische omgeving. Als stagiair loop je bijvoorbeeld mee met de Superintendent tijdens de uitvoering van zijn dagelijkse werkzaamheden of geef je ondersteuning bij onze nieuw te bouwen schepen of modificaties. Wil je weten hoe het is om bij Van Oord te werken of wil je meer informatie over stages en afstudeeronderzoeken bij Van Oord, kijk dan op onze website

 

TRAINEESHIP. FOR INGENIOUS PEOPLE.

Ons Engelstalig technisch traineeship duurt één jaar, is een uitstekende opstap voor je carrière en een ideale kans om in een korte periode kennis te maken met allerlei uiteenlopende aspecten van waterbouw, baggeren en offshore windenergie. Doordat je meewerkt op verschillende afdelingen en op projecten en materieel over de hele wereld, leer je Van Oord op een intensieve manier kennen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt je ideeën realiseren!

 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.vanoord.com/careers