Contact

VIRO
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Netherlands

+31 74 850 40 00

m.wigger@viro.nl

ttp

VIRO

VIRO
Engineering your career!

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie.  We zorgen voor innovatieve producten en processen, die beantwoorden aan de eisen van morgen.  

Internationaal ingenieursbureau

VIRO is een internationaal ingenieursbureau met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en heeft opdrachtgevers en projecten over de hele wereld. Onze meer dan 600 medewerkers zijn enorm gedreven, hebben passie voor hun professie en een sterke commitment met onze opdrachtgevers en hun projecten.

Uitgebreid dienstenpakket
Wij ontwikkelen projecten op het gebied van Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering. Van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling en basic- en detailengineering tot meet- en testinstallaties. Onze grote kracht is onze flexibiliteit en specialisme op diverse terreinen. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden. De combinatie van gespecialiseerde engineers en multidisciplinaire projectmanagers maakt VIRO tot een sterke partner voor zowel kleinere ondernemingen als multinationals.

Werken bij VIRO
De core business van VIRO is engineering en project management. Dit rollen we uit over drie werkgebieden: Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering. We leveren complete innovatieve oplossingen voor onder meer automotive, aerospace,  afval- en milieuverwerking, chemie, defensie, energiesector, machinebouw,  offshore,  papierindustrie, halfgeleiderindustrie en watersector. Hierdoor kunnen we je een enthousiaste, uitdagende werkomgeving met eigen verantwoordelijkheid en goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bieden.

Persoonlijke ontwikkeling
Bij VIRO krijg je de ruimte en de support om je optimaal te ontwikkelen. We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Eigen verantwoordelijkheid en een proactieve instelling horen bij het werken bij VIRO. Op basis van je competenties en ambities kunnen we een passend ontwikkelingsplan voor je opstellen, dat we jaarlijks met je evalueren. Met andere woorden: Engineering your career is een vast agendapunt bij ons.

Kijk voor jouw carrière kansen en stage/afstudeer mogelijkheden op www.werkenbijviro.nl.

Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter via m.wigger@viro.nl  of 074 850 40 00.