Contact

VIRO
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Netherlands

+31 74 850 40 00

m.wigger@viro.nl

viro.nl

VIRO

VIRO - ENGINEERING YOUR CAREER

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Wij geloven dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen wij onze klanten bij het ontwikkelen van producten en processen om hun ambities waar te maken.

 

Ontwikkeling

Bij VIRO geven wij jou de ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en dat jij op de juiste plek zit waar je kunt groeien in je vak en als mens. Samen met collega’s werk je aan hightech oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

 

Multidisciplinair ingenieursbureau

Wij zijn een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering.

Klanten betrekken ons bij uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk werken onze ruim 600 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

 

Méér dan werken

VIRO heeft oog voor de mens. Naast een dynamische functie, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij tal van activiteiten die het werken bij VIRO aantrekkelijk maken. Denk hierbij aan de VIRO Familiedag op Papendal, mountainbike clinics, de week van de vitaliteit, PV- en afdelingsuitjes, de vrijdagmiddagborrel en deelname aan diverse regionale en landelijke sportevenementen. 

 

VIRO Academy 

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we je uit het beste uit jezelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. We bieden je een opleidingshuis, loopbaanontwikkeling, jobrotation en stimuleren het delen van kennis. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta jij in je kracht dan presteer je het best. 

www.werkenbijviro.nl