KENC

Project Assistant (bijbaan)

  • Posted at Jun 14, 2022
  • Vacancies

Ben je op zoek naar een bijbaan maar heb je geen zin om vakken te vullen bij de AH? Heb je gevoel voor (online) marketing, vind je het leuk om events te (helpen) organiseren én ben jij een techneut die later aan de slag wilt bij een ingenieursbureau? Check deze vacature dan en bel om kennis te maken!

WAT DOET KENC EIGENLIJK?
KENC Engineering is een typisch Twentsch ingenieursbureau gevestigd in Oldenzaal. Met een hecht team van 20 man ontwerpen en bouwen wij zware machines voor de offshore wind industrie. Onze klanten zijn bedrijven zoals Van Oord, Boskalis of Allseas. Grote marktleiders die complexe projecten uitvoeren op zee. KENC helpt hen daarbij door het ontwerpen en bouwen van complexe machines en tools die zij nodig hebben tijdens deze projecten.

WAT GA IK DOEN DAN?
KENC heeft ambitieuze groeiplannen. Maar er zijn 2 belangrijke redenen waarom jij nodig bent: 1) We willen groeien en bekender worden in de industrie. In Nederland én in het buitenland. 2) We willen lokaal bekend worden onder studenten en young professionals in de regio Twente. Samen met de Business Development Manager ga je gave projecten opzetten om deze 2 doelen te behalen. Dit kan zijn het opzetten van online marketing activiteiten; SEO, e-mail campagnes, Google ads. Of het organiseren van een event voor studenten en young professionals in de regio Twente.

WANNEER PAST DEZE BIJBAAN BIJ MIJ?
- Je hebt ervaring met (online) marketing of vindt het leuk om je hierin te verdiepen
- De meeste mensen vinden jou een echte regelneef/tante. Dingen regelen of helpen bij events word jij blij van.
- Idealiter wil jij na deze bijbaan aan de slag als engineer bij een vet ingenieursbureau

ENTHOUSIAST?
Solliciteer dan op deze vette bijbaan en kom ons helpen om ons bedrijf te laten groeien! Én leer alvast ons bedrijf kennen voor als je straks op zoek bent naar die échte vaste baan als engineer! Hieronder onze gegevens: Vincent Vinkoert +31 6 308 469 86 | vincent.vinkoert@kenc.nl

More vacancies at KENC