CTS Engineering

Manufacturing Engineer

 • Posted at Jul 26, 2023
 • Vacancies
 • Hengelo

MANUFACTURING ENGINEER

Het is onze missie om je een vliegende start te geven in jouw carrière als werktuigbouwkundige. Bij ons krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen als starter.

Als Manufacturing Engineer werk je via CTS bij verschillende opdrachtgevers in de regio (Oost-Nederland). Je krijgt vanaf dag 1 een vast contract en bent verantwoordelijk voor het beantwoorden en uitvoeren van technische vraagstukken van verschillende opdrachtgevers. Kortom, we bieden je de zekerheid van een vast contract én een baan vol afwisseling en uitdaging.

In je takenpakket vind je als Manufacturing Engineer variërende taken uiteenlopend van het zorgen voor de productiedocumentatie tot het ondersteunen van de montage. De taken die je uitvoert zijn afhankelijk van de specifieke opdracht die je samen met de opdrachtgever uitwerkt en plant. Hierbij houd je rekening met de haalbaarheid en mogelijkheden en natuurlijk de wens van de opdrachtgever. De projecten kunnen zowel van korte al lange duur zijn.

Wat bieden we?

Naast een leuke en afwisselende baan bij verschillende opdrachtgevers krijg je:

 • Een bruto salaris tussen de €2.800,- en €3.200,- op fulltime basis;
 • Een solide pensioenregeling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via CTS Kickstart;
 • Voldoende afwisseling en diversiteit in projecten;
 • Variabele werktijden;
 • Thuiswerkmogelijkheden.

Wat vragen we?

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of aanverwante studierichtingen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Enige kennis (vanuit studie) met procesbeheersing, zoals FMEA en Lean Six Sigma;
 • Ervaring met verschillende CAD systemen;
 • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Flexibel, proactief en stressbestendig.

Voldoe je niet aan deze punten, maar vind je toch dat je bij de functie past? Dan kom ik graag met jou in contact om jouw motivatie te horen!

CTS Ingenieurs & Adviseurs

Bij CTS Ingenieurs & Adviseurs ben je samen met andere engineers verantwoordelijk voor projecten bij onze opdrachtgevers in de machinebouw, hightech en industrie. Als Engineer bij CTS is het de uitdaging om meerdere projecten voor verschillende opdrachtgevers uit te voeren, met de juiste begeleiding vanuit de adviseurs van CTS.

Wij zijn een moderne, ambitieuze werkgever die ontwikkeling van medewerkers stimuleert d.m.v. het KickStart traject. Wij werken samen met onze labels CTS Engineering en CTS Techniek en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van hoogopgeleide technici. Bij CTS Ingenieurs & Adviseurs zijn wij op zoek naar techneuten die zich persoonlijk willen ontwikkelen door diverse opdrachten aan te gaan bij onze vaste klanten. Voor deze ondernemende engineers bieden wij de uitdaging van meerdere projecten bij gerenommeerde bedrijven in de regio, met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband.

Interesse gewekt?

Wil je meer weten of even van gedachten wisselen? We helpen je graag op weg. Bel of app met Ramon Bloo, tel. 074 - 291 73 36 of stuur een bericht naar ramon@ctsengineering.nl

www.ctsingenieurs.nl

More vacancies at CTS Engineering