CTS Engineering

Mechanical Engineer

 • Posted at Jul 26, 2023
 • Vacancies
 • Hengelo

MECHANICAL ENGINEER

Kies je ervoor om ervaring op te doen door aan verschillende projecten te werken of ga je voor een langdurig dienstverband bij één van onze opdrachtgevers? CTS biedt jou de arbeidsovereenkomst, de juiste tools én benodigde kennis. Zo begint jouw droomcarrière met onze professionele ondersteuning.

Binnen CTS Ingenieurs en Adviseurs werk jij als Mechanical Engineer bij verschillende opdrachtgevers in de regio (Oost-Nederland). Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden en uitvoeren van technische vraagstukken van verschillende opdrachtgevers.

In je diverse takenpakket vind je als Mechanical Engineer taken die uiteenlopen van het ontwerpen van nieuwe machines tot het implementeren en technisch coördineren van het proces om tot nieuwe machines/onderdelen te komen. De taken die je uitvoert zijn afhankelijk van de specifieke opdracht die je samen met de opdrachtgever uitwerkt en plant. Hierbij houd je rekening met de haalbaarheid en mogelijkheden en natuurlijk de wens van de opdrachtgever. De projecten kunnen zowel van korte als lange duur zijn.

Wat bieden we?

Naast een leuke en afwisselende baan bij verschillende opdrachtgevers krijg je:

 • Een bruto salaris tussen de €2.800,- en €3.200,- op fulltime basis;
 • Een solide pensioenregeling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via CTS Kickstart;
 • Voldoende afwisseling en diversiteit in projecten;
 • variabele werktijden;
 • Thuiswerkmogelijkheden.

 

Voldoe je niet aan deze punten, maar vind je toch dat je bij de functie past? Dan kom ik graag met jou in contact om jouw motivatie te horen!

Wat vragen we?

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Mechatronica, Automotive Engineering of aanverwante studierichtingen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Ervaring met ontwerpen en berekenen met 2D en 3D CAD;
 • Ervaring met het maken van constructie berekeningen (FEM);
 • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Flexibel, proactief en stressbestendig.

CTS Ingenieurs & Adviseurs

Bij CTS Ingenieurs & Adviseurs ben je samen met andere engineers verantwoordelijk voor projecten bij onze opdrachtgevers in de machinebouw, hightech en industrie. Als engineer bij CTS is het de uitdaging om meerdere projecten voor verschillende opdrachtgevers uit te voeren, met de juiste begeleiding vanuit de adviseurs van CTS.

Wij zijn een moderne, ambitieuze werkgever die ontwikkeling van medewerkers stimuleert d.m.v. ons KickStart traject. Wij werken samen met onze labels CTS Engineering en CTS Techniek en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van hoogopgeleide technici. Bij CTS Ingenieurs & Adviseurs zijn wij op zoek naar techneuten die zich persoonlijk willen ontwikkelen door diverse opdrachten aan te gaan bij onze vaste klanten. Voor deze ondernemende engineers bieden wij de uitdaging van meerdere projecten bij gerenommeerde bedrijven in de regio, met daarbij de zekerheid van een vast dienstverband.

Interesse gewekt?

Wil je meer weten of even van gedachten wisselen? We helpen je graag op weg. Bel of app met Ramon Bloo, tel. 074 - 291 73 36 of stuur een bericht naar ramon@ctsengineering.nl

www.ctsingenieurs.nl

More vacancies at CTS Engineering